AJANKOHTAISTA

Oikeusjuttu Lapin alueellisessa uutislähetyksessä!

Keskiviikkona 3.5. kannattaa kääntää vastaanottimet Ylen kanaville. Kello 17:00 alkavassa uutislähetyksessä nähdään nimittäin pätkää Oikeusjutusta! 

Jos näytelmä on vielä toistaiseksi muuten jäänyt näkemättä, on pian hyvä hetki korjata epäkohta. Seuraava esitys on perjantaina 5.5. ja lippuja on vielä mahdollista varata!

 

Kafkaa ja lisää Kafkaa Rovaniemen Pääkirjastolla

Oikeusjuttu ja Rovaniemen pääkirjasto taiteilivat yhteistyössä näyttelyn kirjaston pääsaliin. Näyttelyssä on tietoa Franz Kafkasta, Kafkan kirjoista ja Oikeusjuttu-produktiossa.
Käy lainaamassa vähän luettavaa ja tutustu samalla Kafkaan itseensä!

Tutustumisen jälkeen kannattaa suunnata lippuvaraus -osioon ja varata liput vuoden tuomitsevimpaan esitykseen. Kuka on syyllinen?

Juha Karhu on Josef K., Josef K. on savuinen lager!

Oikeusjutun oluen menekki oli niin kovaa, että Lapin Panimo laittoi toisenkin erän tulille! Toinen erä on nyt pullotettu ja kaupoissa odottamassa ottajaansa. 

Josefia voi käydä hakemassa Prismoista ja K-marketeista, sekä suurimmasta osasta anniskeluravintoloita Rovaniemellä. Esimerkiksi yliopiston opiskelijat saavat nautiskeluoluensa Amica Petronellasta tai vaikkapa Viirinkankaan Salesta.

Rovaniemen Liveroolipelaajat Ry ja Oikeusjuttu

Rovaniemen Liveroolipelaajat Ry esittää pieniä näytösluonteisia roolipelejä tulevina viikkoina Rovaniemellä. Pelit ovat inspiroituneet Oikeusjuttu-produktiosta ja jokainen peli on oma erillinen kokonaisuutensa.
Ensimmäinen huikea näytös nähtiin helmikuussa ja seuraavat ovat jo ovella!

Oikeusjuttu II: Loikkari, 23.3. Korundissa kello 18:00.
Oikeusjuttu III: Hatuntekijä, 8.4. Pilkkeessä kello 14:00.

Katso tarkemmat tiedot yhdistyksen Facebook-sivuilta!

"Kaikkihan pyrkivät lain luo" - Josef K.

Lapin Panimon kanssa tehdyn yhteistyön tuloksena syntyi Oikeusjutun oma olut. Pehmeä savustettu lager "Josef K."!

Tätä palanpainiketta on myynnissä ravintoloissa, kahviloissa, pubeissa ja kaupoissa ympäri Rovaniemeä. Lapin yliopiston opiskelijoille helpoin paikka hankkia pullollinen kylmää Josef K:ta on Rantavitikan Sale!

Tarkempaa listaa savustetun lagerimme myyntipaikoista tulee pölyn laskeuduttua. Siihen asti kannattaa katsella ympärilleen ja tiedustella tuotetta henkilökunnalta!

Jos aihepiiri muutenkin kiinnostaa, kannattaa silmäillä Lapin Panimon Instagramia.

Oikeusjuttu sosiaalisessa mediassa

Nyt kannattaa seurata Oikeusjuttua somessa! Facebookista löytyy uusimmat kuulumiset, Instagramissa voit vilkaista mitä tapahtuu kulissien takana ja Twitterissä etsitään syyllistä.

Syyllistä itseäsi Oikeusjutun some-osiossa!

Tervetuloa Oikeusjutun verkkosivuille!

Sivut on avattu 21.2.2017.

"Oikeusjuttu vie meidät painajaismaiselle matkalle yksilön kamppailussa valtakoneistoa vastaan. Kuinka yksilö voi suojautua koneistoa vastaan kun hänelle ei paljasteta edes rikosta mistä häntä syytetään. Syyllisyys vaati rinnalleen rikoksen ja Josef K:n tapauksessa rikosta ei ole olemassa ja silti hän on syyllinen."

Liput tulevat myyntiin maaliskuussa!